Pantterinaisiin pelaamaan
12.4.2020 21:06 Uutisointi / Naiset

Tule mukaan pelaamaan 1.divariin!


Kauden 2019-2020 päätyttyä täysin odottamattomasti ja äkisti on Panthersissa annettu salibandypölyn laskeutua ja pysytty kotona turvallisesti. Pikkuhiljaa Panthersissa on treenaamista aloiteltu omatoimisesti ja hiljalleen katsetta on suunnattava jo kauteen 2020-2021.

Rss Panthers naiset pelaavat tulevalla kaudella uudistuneessa naisten 1-divisioonassa.Naisten 1-divisioona pelataan 3x8 joukkueen sarjana. Sarjan joukkueet muodostuvat lukitun sarjataulukon ja alueellisten sarjajärjestelmien mukaisesti. Lohkojaot muodostetaan ilmoittautumisten jälkeen. Ottelut pelataan turnausmuotoisina, tehokkaalla peliajalla 3x15min.

Joukkueen runko säilynee pääsiassa ennallaan, mutta uusiakin pelinaisia mahtuu joukkueeseen mukaan. Valmennuksessa jatkavat Jarkko Salin ja Juha Lehtola.

Yhteisiä harjoituksia joukkue aloittelee heti, kun koronatilanne näin sallii. Myös saliharjoituksia on tarkoitus pitää kesällä ja järjestää uusille pelaajille tryout-tilaisuuksia.

Jos olet jo pelikokemusta omaava, aktiivinen ja motivoitunut kenttäpelaaja tai maalivahti, joka haluaa pelata iloisessa ja rennossa joukkueessa, voittoja joukkueena aktiivisesti tavoitellen, niin ota yhteyttä ja tule mukana pelaamaan!

#salibandy #naissalibandy #pantterisydän

Joukkueenjohtaja: Katja Pietinen

Katja.Pietinen@gmail.com

040 509 7590   
Lisää uutisia
RSS Panthers
«  Marraskuu   »
Kategoriat