Pääsiäismunasta kuoriutui todella mukava yllätys:Teemu Metsälästä miesten edarin Päävalmentaja
10.4.2020 16:01 Uutisointi / Pääsivusto

Teemu Metsälä pelikentällä

Kaudelle 2020-21 Suomisarjassa miesten edustusjoukkeen peräsimeen hyppää Teemu Metsälä,joka ei paljoa esittelyjä kaipaa.

Merkittävimmät saavutukset C-junioreiden SM-kultaa LFT joukkueessa vuonna 2012, ja miesten U19 Maailmamestaruus vuonna 2015.

Teemu on pelannut vasempana puolustajana useamman vuoden salibandyliigaa joukkueissa Tapanilan Erä/ Eräviikingit Helsinki ja Steelers Hämeenlinna, joten kokemusta löytyy erilaisesta valmennuksesta ja tulostavoitteista. Ja nyt osan kautta 2019 -2020 hänet nähtiin hääräilemässä myös panttereiden pelikentällä (kuva).

Lukuisat loukkaantumiset ovat kuitenkin varjostaneet pelimiehen uraa,joten on lunnollista,että rakkaus lajiin vie miehen toiveet kokeilemaan rahkeita myös valmentajan penkillä. Teemu otti haasteen vastaan ja hänet nähdään jatkossa Urheilutalon käytävillä ja kaukalon laidalla käskyttämässä miesten pantterilaumaa.

Toivotetaan Teemu sydämellisesti tervetulleeksi RSS Panthersiin!

Teemun rinnalle etsitään myös aisaparia valmennukseen ja miesten edustusjoukkueeseen kaivataan Joukkueenjohtajaa sekä uusia pelaajia!

Kerromme myöhemmin lisää kuulumisia!   
Lisää uutisia
RSS Panthers
«  Marraskuu   »
Kategoriat