Hämeenmaa Kannustaa 2020
11.3.2020 14:01 Uutisointi / Pääsivusto

S-ASIAKASOMISTAJANA KÄY ÄÄNESTÄMÄSSÄ RSS PANTHERSIA! Äänestys päättyy 31.3.2020.


Osuuskauppa Hämeenmaa jakaa tänä vuonna yhteensä 60 000 euroa Kannustajat-tukea Kanta- ja Päijät-Hämeeseen. Tukea jaetaan kerran vuodessa, keväällä. Haku ohjelmaan toteutettiin alkuvuodesta: se oli suunnattu lasten ja nuorten toimintaan painottuville, rekisteröidyille liikuntaseuroille (ei liigataso), harrastusyhdistyksille, kulttuuritoimijoille sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöille.

Tämänvuotiset Kannustajat-toimijat on nyt valittu, ja RSS Panthers pääsi mukaan Kannustajat-ohjelmaan.

S-asiakasomistajana sait sähköpostiin viestin nimellä "S-ryhmätutkimukset - Osallistu Hämeenmaakannustajat äänestykseen! " ja samalla myös oikeden osallistua äänestykseen. Äänestys on helppoa. Painat vain viestin lopusta löytyvää VASTAA KYSELYYN -nappia,jonka takaa löydät lisätietoa toimijoista sekä pääset kertomaan oman suosikkisi tuen saajaksi. Ja sehän on tietenkin RSS Panthers!

Voit antaa oman äänesi 31.3.2020 saakka. Hämeenmaa arpoo vastaajien kesken 3 kpl 50 € S-ryhmän ravintolalahjakorttia. Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Äänestysajan päätyttyä 60 000 euron Kannustajat-potti jaetaan toimijoiden keräämien kannustajien suhteessa. Tasapuolisuuden vuoksi jokainen äänestyksessä mukana ollut toimija saa vähintään 300 euroa ja enimmillään 3 000 euroa tukea.

KAIKKI JOUKOLLA ÄÄNESTÄMÄÄN! JOKAISELLA ÄÄNELLÄ ON RAHANARVOINEN MERKITYS! TUETAAN YHDESSÄ JUNIORITOIMINTAA!

Kiitos osallistumisestasi!

Osoitelähde: S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri http://www.s-kanava.fi/rekisteriseloste   
Lisää uutisia
RSS Panthers
«  Tammikuu   »
Kategoriat