09 pojilla ensimmäinen voitto kilpasarjassa!
17.2.2020 15:55 Uutisointi / 09-pojat

Rss Panthers 09 esitteli eilen osaamistaan Kostia-Areenalla Pälkäneellä!

Ensimmäinen peli oli TODELLA hyvä koko joukkueelta ja olimme yksinkertaisesti kentällä parempia. Jos halutaan nostaa esiin yksilöitä niin puolustuksessa Tuukka ja Aatu.L pelasivat vahvan pelin. He pitivät palloa rauhallisesti ajoittaisesta paineesta huolimatta. Maininnanarvoinen oli myös Danielin rauhalliset otteet tolppien välissä.

Toka peli alkoi vähän hätäilyllä ja huonolla tuurillakin kun muutenkin kompaktimmassa kokoonpanossa joutui pari poikaa jättämään pelin kesken. Toisessa pelissä myös jalat vähän loppuivat, koska ensimmäisessä tekeminen oli 100% ja hieman yli. Ehkä tämän johdosta myös keskittyminen herpaantui.

Toisen pelin parasta antia olivat Max-Matiaksen ja Petterin rauhalliset suoritukset. Heidän pelin lukunsa oli erittäin hyvää ja herrat pelasivat myös ekassa pelissä hyvin vaikean sentterin roolin.

Olemme joukkuena menneet tosi kovasti eteenpäin ja jokainen poika ansaitsee kehut eilisistä peleistä.

Katsomokommenttia turnauspäivästä: Pojat oli heti alusta alkaen hyvällä sykkeellä liikkeellä ja valmiita taistelemaan loppuun asti voitosta. Näytti siltä, että molemmat vastustajat onnistuttiin yllättämään pelin tasokkuudella. Myös muiden joukkueiden taustajoukot kommentoivat katsomossa, että peli oli todella hyvää ja pantterit on nostaneet tasoaan reilusti. Ilahduttavaa oli, että palloa uskallettiin pitää entistä enemmän myös hallussa ja nopeutta löytyi jaloista, kun sitä tarvittiin. Maalipaikkoja pojat onnistui luomaan reilusti. Viimeistelyyn vielä malttia, niin hyvä tulee. Tiiviillä porukalla joukkue onnistui hienosti ja pelaajien on syytä olla ylpeitä itsestään.

Iloisin terveisin 09 puolesta: taustajoukot Marleena, Sirja, Tuukka, Tomi ja Heidi


   
Lisää uutisia
RSS Panthers
«  Tammikuu   »
Kategoriat