09 pojilla pelit paranee!
2.2.2020 16:59 Uutisointi / 09-pojat

P09 kovissa koitoksissa kilpasarjassa. Tälläkertaa Lempäälän ideaparkin Sport Arenalla.

Panthers 09 pelasi eilen kolmen ottelun turnauksen Lempäälän ideaparkin Sport Arenalla. Alunperin kilpasarjaan lähtö otettiin kovana haasteena, ja etukäteen tiedettiin ettei kaudesta tule pelillisesti helppo.

Kauden aikana kuitenkin on menty eteenpäin jo olemme ottaneet kiinni eroa vastustajiin. Uudet pelaajat ovat nyt olleet jo mukana peleissä onnistuen hyvin.

Joukkue taisteli hienosti kaikki kolme peliä antamatta missään vaiheessa periksi. Päivä oli pitkä ja siitä huolimatta jaksettiin pelata loppuun asti.

Pelaajistosta tälläkertaa halutaan nostaa esiin Eelis ja Joonas jotka esittivät loistavaa kokonaisvaltaista puoluspeliä, sekä Samuli ja Max tehojen osalta. Kokonaisuutena joukke pelasi erittäin hyvin ja eteenpäin on menty. Harjoituksissa käydään hyvällä prosentilla ja tämä juuri näkyy pelin kehittymisenä.

Katsomokommenttia eilisestä: Pikkupanttereiden pelit Ideapark Sportissa tarjosi katsojille vauhdikasta, viihdyttävää ja hyvää ajanvietettä. Joukkueen hyvä yhdessä tekemisen meininki paistoi läpi kolmen pelin ja jos väsy painoi pelikaveria hetkittäin, niin jeesia löytyi vierestä. Jännittävät käänteet ja onnistumiset sai hymyn sekä pelaajien että taustajoukkojen huulille. Joukkueena on menty selvästi isoja harppauksia eteenpäin ja hieman tarkemmalla viimeistelyllä loppulukemat olisi kääntynyt panttereiden hyväksi ainakin parissa ekassa pelissä.

Meininki on joukkueessa kaikkiaan hyvä. Ja vielä mahdollisesti olisi joukkueessa tilaa yhdelle tai kahdelle urheilutaustaiselle pelurille!

Tästä on hyvä jatkaa!

Iloa peliin!

P09 puolesta: Tomi, Marleena ja Sirja


   
Lisää uutisia
RSS Panthers
«  Heinäkuu   »
Kategoriat