C2 // Kauden viides kierros Sastamalassa
15.12.2019 23:05 Uutisointi / 05-pojat

Panttereilla vahvat esitykset viikonlopun molemmissa peleissä

C2-poikien sarjapeleissä saavutettiin puolimatkan krouvi, kun Vexve Areena toimi täyden sarjakierroksen näyttämönä 15.12.2019. Panttereilla oli selkeä tavoite asetettuna näihin peleihin – kahdella voitolla sarjan piikkipaikka olisi edelleen joukkueen hallussa. Päivän ensimmäiseen peliin astui vastaan SBS Rupu ja peli käynnistyikin panttereiden salamamaalilla jo ottelun ensimmäisellä minuutilla. Valitettavasti SBS Rupu kuittasi maalin varsin nopeasti ja kesti hetken ennen kuin pantterit pääsivät taas kontrolloimaan peliä. Tasainen erä kirjattiin lopulta panttereille lukemin 3-1. Toisen erän alkuun pantterit iskivät taululle pari maalia lisää ja pieni hyvän olon tunne pääsi valloilleen joukkueessa. Tästä seurauksena se, että SBS Rupu pääsi peliin mukaan ja nakutti erän loppuun pari kavennusosumaa. Kolmanteen erään lähdettiin siis panttereiden 5-3 johtoasemasta ja erästä saatiinkin aikaan varsin jännittävä trilleri, kun SBS Rupu iski erän ensimmäisen maalin heti erän alkuun ja tilanne taululla 5-4 panttereille. Tämän jälkeen molemmat joukkueet todella pistivät kaiken peliin ja halusivat voittaa ottelun. Pari minuuttia ennen ottelun loppua SBS Rupu aikalisälle ja samalla pantterit hieroivat omat pelisuunnitelmansa kuntoon. Tästä eteenpäin SBS Rupu oli muutamaan otteeseen kuudella kenttäpelaajalla ilman maalivahtia hakemassa vimmatusti tasoitusta. Tasakentillä ottelun viimeisellä minuutilla pantterit siirtyivät 6-4 johtoasemaan ja siitä ei enää luovuttu, vaikka SBS Rupu yrittikin hakea kavennusta koko loppupelin ajan kuudella kenttäpelaajalla. Hyvä ja tiukka startti viikonlopun peleihin – panttereiden oma kasetti kesti kuin kestikin pelin loppuun asti ja sen ansiosta kaksi pistettä joukkueen plakkariin.

Päivän toiseen otteluun pantterit saivat vastaansa PunKu:n, joka on myös sarjan kärkisijoilla, joten haastava peli oli taas tiedossa. Pantterit olivat taas hereillä ottelun alussa ja avausosuma iskettiin vastustajan verkkoon jo ensimmäisen erän 23 sekunnin kohdalla. PunKu haastoi pantterit tosissaan tästä eteenpäin ja erätauolle siirryttiin panttereiden johtaessa peliä 2-1. Toisessa erässä pantterit nakutti taululle pari maalia lisää ja aivan erän lopussa nähtiin PunKu:n epäonnistunut rangaistuslaukaus – panttereiden veräjänvartija poimi eleettömästi pallon haltuun ja kolmanteen erään siirryttiin tämän jälkeen panttereiden 4-1 johtoasemassa. Ottelun kolmannessa erässä pantterit ottivat pelin lopullisesti haltuun ja peli pyöri tästä eteenpäin valtaosin PunKu:n maalin liepeillä. Ottelun lopputulos 8-1 panttereille tiukan pyörityksen jälkeen oli varsin ansaittu.

Sarjakausi puolessa välissä ja pantterit on sarjan piikkipaikalla. Saldona 8 voittoa, tasapeli ja tappio. Sastamalan turnauksessa sarjan kärkijoukkueet pelasivat useita keskinäisiä otteluita ja tätä kautta myös sarjataulukkoon saatiin hieman eloa. Nyt sarjan neljän kärki on pienessä etumatkassa muihin nähden. Alkukausi on siis mennyt joukkueelta varsin mallikkaasti ja tästä on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita. Treeniä, treeniä ja pari harjoitusottelua on joukkueen ohjelmassa ennen seuraavia sarjapelejä, jotka pelataan 12.1.2020 Vaajakoskella.

Muutoin joukkueen suorituksia kannattaa edelleen tsekkailla tulospalvelun kautta osoitteesta:

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c2-pojat-lr-...


   
Lisää uutisia
RSS Panthers
«  Heinäkuu   »
Kategoriat