Rss Panthers-Steelers A-tyttöjen yhteisjoukkue SM-sarjaan!
5.9.2019 18:22 Uutisointi / Pääsivusto

Rss Panthers-Steelers A-tytöt

Nyt on Sm-karsinnat pelattu, ja Panthers-Steelers A-tytöt lunasti paikan mukaan sarjaan! Kuusi paikkaa oli viikonloppuna jaossa. Lauantaina lohkojen ykköset ottivat neljä ensimmäistä paikkaa (Ervi, ProStars, SSRA ja Classic), ja sunnuntaina jatkettiin vielä taistelu kahdesta paikasta. Ne sai PaSte ja O2Jlä.

Lauantaina aloitettiin SalPaa vastaan 0-7 voitolla. Pallo oli hallussa kaikilla kentällisillä. Parhaiten maalipaikat käytti ykkösvitjan Erika ja Allu. Ketjuja muokattiin pelin edetessä.
Toinen vastustaja oli tuttujakin vilissyt ProStars yhdistelmä. PaSte meni hienosti johtoon ensimmäisessä erässä, mutta muut erät olivat vastustajan. Tästä pelistä tappio 2-5, ja ProStarsille suora nousu.
PaSte jatkoi siis sunnuntai peleihin. Eka kamppailu paikallisvastustajaa VSS vastaan oli helppo 11-1 voitto. Palloa ei paljoa vieraille jaettu ja kaikki kentät paukuttelivat maaleja. Viikonlopun tärkeimmäksi jäänyt viimeinen ottelu SPVtä vastaan oli pakko voittaa, jos mieli jatkoon. Sama nälkä jatkui ja ketjut alkoivat löytää toisiaan.Välillä kavennettiin rosteria. Voitto näytti jo selvältä, kunnes päätettiin laittaa taas jännäksi. Maalin päähän päästettiin, mutta aika oli meidän puolella. Lopputulos 5-4 voitto. Ansaittu paikka oli totta. Jarkko Salin sai joukkueensa kanssa palkinnon kahden seuran iloksi.

Viikonloppuna joukkueessa pelasivat maalivahdit Sille Sinor ja Netta Zeitz (0+1), sekä kenttäpelaajat Alisa Mäkelä (7+3), Saimi Lehto (1+7), Erika Laine (5+2), Enni Salin (3+3), Petra Aallonen (3+0), Lotta Käpylä(2+0), Elise Lamberg (2+0), Henna Hakala(0+2), Susa Lehtinen (1+0), Lotta Kuparinen (1+0), Aurora Aaltonen (0+1), Emma Kankainen (0+1), Essi Joutsi (0+1), Lotta Purhonen (0+1), Emma Kuparinen, Veera Grönqvist, Saara Stenholm, Annika Vitie ja Asta Saarinen. Marika Haakana oli pois.
Kiitos tytöt!

Kuvan mahdollinen sisältö: 20 henkilöä, hymyileviä ihmisiä, ihmiset seisovat ja sisätila

Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä

Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä


   
Lisää uutisia
RSS Panthers
«  Heinäkuu   »
Kategoriat