Alkusarja päätökseen Tampereella
3.4.2019 8:12 Uutisointi / 06-pojat

Alkusarja päätökseen Tampereella

D2 poikien alkusarja päätökseen Tampereella

Elettiin niin kuin Maaliskuun viimeistä päivää, alkusarjan viimeiset pelit, kolme peliä edessä ja jäljellä. Koska olemme täynnä tarmoa ja itseluottamusta niin periaatteessa jäljellä olevat pelit olivat sarjataulukon osalta hyvin kosmeettisia, mutta eihän sitä ikinä tiedä miten sutii ennen loppusummerin kaunista ääntä.

Peli 1. Koo Vee Punaiset-Rss Panthers

Tiukka ja tasainen alku, maalivahti Miska otti muutamat komeat kypärä torjunnat muiden seassa ja oli ottelun ässä???? Muutoin tahkottiin päästä päähän ja olihan se meidän komennossa pantterilasien takaa, kun peliä seurasi ja ottelu ratkottiin sitten päätöserässä niin saatiin hyvää jännitystä koko rahan edestä päivän ensimmäisessä pelissä. Voitto meille 6-3!

Peli 2. KoSBy 06-Rss Panthers

No tämähän oli se sarjataulukon perusteella se helpoin peli, kun laskee tehdyt ja päästetyt ja jne jne, kuka niitä nyt laskee???? Hävittiin 7-6???? p.s Oltiin paljon parempia, taktinen tilastotappio ennen kevään tärkeitä otteluja, mistä lie opittu moisia taktsia kuvioita...hästäk en gång Ifk.

Peli 3. Iceheaarts-Rss Panthers

Iltapäivän viimeinen peli, vastaan asettui joukkue joka tunnettu muutamista kovista polkukoneista, jalkaa riittää, että hieman mietitytti kuinka pysytään kyydissä. Valmistautuminen peliin oli selkeästi onnistunut ja pojat olivat keskittyneitä alusta saakka. Maaleja sinne, maaleja tänne, mutta kuskin paikalla pysyttiin. Muutamien komeiden kuvioiden jälkeen herra tuomari piippasi ja voitto meille 9-7!

Eli päivästä käteen, 6 pistettä ja sarjataulukon sija 2, ei se pöllömmin mennyt. Sarjan voittanut Weikot oli selkeästi lohkon paras joukkue, pelasi välillä oikein komiaa sählyä???? Homma jatkuu ensi sunnuntaina Ylöjärvellä. Vastaan astunee Tampereelta Classic Blue tai Iceheasts ja voitolla ilmeisesti yöhön ja siitä haastajatason loppuhuipennukseen tai tappiolla suunnittelemaan uusia kuvioita, me pelataan pitkälle kevääseen! Tamere hiljenee, mutta vain hetkeksi...

NoName GM


   
Lisää uutisia
RSS Panthers
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat