Pantterinaiset piikkipaikalle
26.2.2019 12:55 Uutisointi / Naiset

Vauhtia riittää!!!

24.2 pelattiin naisten Sisä-Suomen lohkon toiseksi viimeinen turnaus Tampereen spiral-hallissa.

Ensimmäisenä pantterinaiset kohtasivat vanhan kilpakumppaninsa PIskun (Pekolan Isku) Hattulasta.

Maaliin asettui A-tyttöjen Sille Sinor. Ensimmäisessä erässä pantterinaisilla oli vaikeuksia saada peliä kulkemaan vaikka pallollinen peli oli heidän hallinnassaan koko ajan. Tarkoitus oli kokeilla uutta karvausta, mikä ei sitten toiminutkaan vielä oletetulla tavalla.

Saatiin odottaa toisen erän loppuminuuteille, että pantterinaiset saivat tehtyä tasoituksen. Enni laukoi ( 29:05) ja Lotta K toimi assarina.

Kolmanteen erään lähdettiin tilanteesta 1-1.

Kolmannen erän alkuun PIsku sai laukaistua maalin ja meni uudelleen johtoon.Hieman myöhemmin Jylle kuitenkin tasoitti (24:44) Venlan syötöstä. Pantterinaisilla puolustus toimi, mutta vedot menivät yli tai päin vastustajan maalivahtia. Oltiin vähän hätäisiä ja viimeistely jäi kesken. Mire istui vielä kaksiminuuttisen (39:18) pelin lopussa, mutta pantterinaisten AV-toimi ja summerin soidessa peli päättyi 2-2 tilanteeseen. Kummallekin joukkueelle siis yksi piste.

Toiseen peliin SBT PaPoa (Parkanon Ponteva) vastaan lähdettiin jo paremmalla jalalla ja maalin tuli vuorostaan Nokke. Maalinteko kuitenkin tökki myös tässä pelissä ja ensimmäisen maalin laukoi Venla (11:50) Ennin syötöstä. Ja heti perään Jenni syötti Mirelle keskelle ja Mire laukoi ylämummoon (13:20).

Toisessa erässä ainokaisen maalin teki sama sentteri -/ hyökkääjäpari eli Jenni syötti ja Mire hoiti (20:14) reikäpallon maaliin. Lotta R teki (34:42) vielä yhden maalin Ennin syötöstä kolmannen erän alkupuoliskolla, mikä jäi pantterinaisten viimeiseksi. Papo pääsi vielä kuittaamaan yhden maalin pari minuuttia myöhemmin pelin lopputulokseksi 1 – 4 pantterinaisille.

Maalintekopaikkoja oli enemmän kuin tehtyjä maaleja. Pelissä nähtiin myös hienoa hyökkäyspään pyöritystä, mutta avaukset pallollisina oli ajoittain hätäisiä ja vastustaja pääsi vetämään muutaman kerran, mutta onneksi ”liimanäppi” Nokke pelasti tilanteen ja otti yrityksistä kopit. Vastustajat eivät päässeet pyörittämään viisikkohyökkäystä juuri lainkaan paitsi silloin, kun pantterinaiset olivat alivoimalla ensimmäisessä pelissä PIskua vastaan.


Tasapelillä ja voitolla pantterinaiset nousivat Sisä-Suomen lohkon kärkipaikalle ohi MIG:in yhdellä pisteellä.

Runkosarjan viimeinen turnaus pelataan Parkanossa 16.3, jolloin nähdään klo 12:00 kärkikamppailu MIG:n (Mimmit Grants Tampere) ja klo 15:00 häntäpään joukkueen TiPa:n (Tikkakosen Pallo) kanssa.

Pantterinaisten tehot: Enni 1+2, Mire 2 + 0, Venla 1+1, Jenni 0+2, Jylle 1+0, Lotta.R 1+0 ja Lotta.K 0+1


Naisten 2.divisioonan loppusarja pelataan 30. – 31.3.2019. MIG on ilmoittanut, ettei lähde loppusarjaan.

Loppusarja:

Lohkojen määrä: 2

Joukkueita lohkossa: 4

Sarjakierrokset ja -muoto:

Yksinkertainen sarja turnausmuotoisesti. Peliaika 3 x 15 min. juoksevaa aikaa. Kaikilla alueilla yksi paikka paitsi Etelä-Suomella kaksi paikkaa. Joukkueet arvotaan kumpaankin lohkoon. Etelä-Suomen joukkueet arvotaan eri lohkoihin.

Ristiinkarsinta liigakarsintoihin

Loppusarjan lohkojen 1. ja 2. sijoittuneet karsivat ristiin pääsystä liigakarsintoihin (NLB). Karsinnassa yksi ottelu, peliaika 3 x 15 min juoksevaa aikaa. Varsinaisen peliajan päättyessä tasan, pelataan 10 min jatkoaika viidellä viittä vastaan ensimmäiseen hyväksyttyyn maaliin saakka. Mikäli peli jatkoajan jälkeen tasatilanteessa, voittaja ratkaistaan viiden laukojan rangaistuslaukauskilpailussa.

Tsemppiä naisille loppukarsintoihin!!   
Lisää uutisia
RSS Panthers
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat