-06 POJAT KOTILUOLASSA:MITÄ IHMETTÄ??
22.2.2019 17:38 Uutisointi / 06-pojat

-06 POJAT KOTILUOLASSA:MITÄ IHMETTÄ??

No niin , eipä sen ihmeempää,klikkiotsikko,melkein kuin Iltalehdessä ja kaikki klikkaavat .

Olipa odotettu kotiturneeta ja nyt sitten koitti, taustajoukot olivat yötä päivää järjestäneet asioita siihen malliin, että sunnuntaina 17.2.19 klo 10.00 oli kaikki valmiina, musiikki soi, katsomot melkein pulloillaan kannustajia ja itseoikeutettuna kaikkien rakastama kuuluttajaääni paikalla. Pojat valmistautui päivään tällä kertaa omien musiikkilistojen ja kaiuttimien kera pukuhuoneessa, fiilis hyvä ja jopa käsinkosketeltavan jännittävä. Ison maailman tapaan, kuulutettiin pojat nimeltä kentälle ja kaikki oli valmista, IceHearts Tampereelta saapui horjuuttamaan Panttereita. Oliko alkushow liikaa nuorille, koska itse peli alkoi vaisusti, mailaa puristettiin, pallot pomppi, ehkä odotettiin sitä ensimmäistä kertaa, kun oma maalilaulu kajahtaa Urheilutalolla. NollaNollaa menattiin pelata ensimmäinen erä ennen kuin Kymppi vapautti peliä ja maalilaulu kajahti niin, että tyrät rytki. Siitä se sitten alkoi, hallittiin peliä, mutta ilman sen suurempaa loistamista, maaleja, hattu ja mokkeMiskalle hyviä koppeja. Otettiin muutaman maalin johto jota sitten suojeltiin tarvittava määrä, 8-4 meille ja 3 pistettä. Koska kotiturnee, pääsivät pojat kuka minnekkin lataamaan akkuja iltapäivän toiseen peliin, se olisikin mielenkiintoista tietää kuka missäkin ja kuinka ne latasivat, ainakin posket oli punaisina, kun takaisin hallille saapuivat.

Toinen ja päivän viimeinen koitos oli sitten kello kolme,KooVee Tampereelta vastassa. Kaiuttimista kuulutettiin jälleen pojat riviin kentälle ja oltiin valmiina kuin partiopojat peliin, kenttiä laiteltu uusiksi ja saas nährä kuinka käy. Ehkä vähemmän oli hosumista ja hämmennystä tässä pelissä kuin päivän ensimmäisessä. Ja siltikin saatiin peli haluamaamme haltuun, vietiin ja KooVee pyristeli, maaleja saatiin ja leveällä rintamalla saatiinkin, mikä aina hyvä merkki. Nopeasti oli selvää, että saadaan kuunnella maalilaulua tässäkin pelissä hyvään tahtiin ja koska meitin mokkeVäinö tällä kertaa hoiti hommansa kuten kuuluukin, oli peli taputeltu hyvässä vaiheessa. 10-2 ja 3pistettä. Sarjataulukko näyttänee tässävaiheessa sellaiselta, että ollaan tukevasti toisena, kun pari turneepäivää on jäljellä. 4 piste-eroa kärkeen jossa Weikot viilettää ilman tappioita, se heille suotakoon, hienoa peliä paikoin pelaavat, peukku. Mutta me hoidetaan kakkossijaa kotiin ja näytetään Weikoille perävaloja sitten, kun tosipelit alkaa, keväällä katsotaan kuka on kuka.

Ja koska seuraavakin turneepäivä on Riihimäellä ja ollaan siellä voittamattomia niin hyvähän tästä taas tulee, 10.03.2019 kaikki tutu ja tuntemattomat paikalle kannustamaan, kun kerätään pisteitä ja kokemusta seuraavan kerran. Urheilutalo vaikenee tältä kauniilta sunnuntaipäivältä, jos olisi grillimakkaraa myynnissä, osittain AV,YV ja jono. Nälkä näissä peleissä tulee.

Rakkainterveisin, Urheilutalolta,kotiluolasta, ja kohta jo nakkikioskilta NoName GM


   
Lisää uutisia
RSS Panthers
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat