D2 Pojat Nokialla pisteiden metsästyksessä
29.1.2019 13:44 Uutisointi / 06-pojat

Nokialla pisteiden metsästyksessä

D2 POJAT Nokialla pisteiden metsästyksessä

Jatkosarja jatkui Nokialla, tiedossa tuttuun tapaan kaksi ottelua. Erittäin kiukkuisen pakkasen saattelemana saavuttiin paikanpäälle ja kaikki näytti hyvältä, ennen kaikkea uudehko liikuntahalli, kyllä kelpaa Nokialla. Ympäristöstä ei oikeastaan Puuttunut kuin sportti-grilli nälkäisille faneille. Ensimmäinen koitos ja lohkon kärkikamppailu, vastassa Weikot Valkeakoskelta. Edellinen peli Weikkoja vastaan oli muistissa ja oltiin valmiina kaverin kukkupalloihin, ainakin aluksi. Peli starttasi hyvin ja saatiin pari nopeaa maalia, kuten viimeiksikin, näytti hyvältä. Sitten peli vaan levisi ja varsinaisten Weikkojen kukkupallot alkoi purra, ei saatu ilmapalloja kiinni, ei rinnalla, jaloilla saati mailallakaan ja vastustaja iski maalin edestä kertatoisensa jälkeen. Hyvät hetket meilläkin oli, mutta taisi olla tolppien ja ylärimojen ennätys yhteen peliin ainakin aika lähellä, mutta niitähän ei tunnetusti lasketa. Muutama saatiin sisään ja ennen viimeistä erää johdettiin maalilla. Kun pelin tiimellyksessä sattui muutama hieman peliin kuulumaton taklaus niin tunteet alkoi ottaa valtaa pelissä. Keskittyminen herpaantui ja vastustaja voitti sen kilpailun, tällä kertaa. Myöskään ne kaksi raitapaitaa kentällä ei ehkä ihan olleet kartalla pelinhengestä, mutta koska maalit lasketaan ja ne veikkojen Weikot teki kolmannessa erässä tarvittavat niin voitti ottelun 9-5. "Toimihenkilöiden ottelu" meille niukasti 1-0, ei alennuttu siinnä pelissä vastustajan tasolle. Paljon siis jäi hampaankoloon, mutta vielä on revanssi tiedossa loppukaudesta, sinne tunteet kuriin ja räpylät kukkupallojen pyydystämiseen niin hyvä siitä tulee =)

Toinen ottelu ja vastaan asteli KU-68 Kangasalalta, päivän ensimmäisen pölyt oli pyyhitty ja uudella ilmeellä kentälle, ajoittain oli mallikasta peliä ja ihkaoikeita yläpesiä nähtiin, ne vaan aina lämmittää mieltä. Ei siinnä oikeastaan vastustajalla ollut palaa tässä pelissä vaikka omalla aika nihkeällä pelillä annetiin mahdolliseksi. Muutaman maalin rako pidettiin jatkuvasti ja pidettiin sopiva etumatka- Ja kyllä ne tolpat kilisi tässäkin pelissä, parempi nekin kuin ei paikkoja ollenkaan, paitsi hampaissa. Kun peli sitten loppui oli taululla numerot 8-6 meille. Se riitti kolmeen pisteeseen joka siis oli päivän lopullinen saldo. Eli keskimäärin kohtalainen tulos, mutta että koska kun se huonopäivä tulee melkein kaikille joskus, sovitaan, että tänään oli se meidän nihkeä hetki. Olisiko Panttereiden edustus ottanut mallia meistä, koska tänä kyseisenä iltana suoritti alkuvuoden sulamisen pelissään, että ollaan tyytyväisisä siihen mitä saatiin, kaikkihan on aina ansaittua =)

-06 joukue jatkaa taistelua 17.02.2019 Urheilutalolla Riihimäellä, tutut ja tuntemattomat kannustamaan meitä sinne, tämäkin joukkuepeli tarvitsee niitä ns ylimääräistä pelaajaa kannustamisen muodossa kentälle.

Nokia, Harjuniityn liikunta26.01.2019

GM NoName


   
Lisää uutisia
RSS Panthers
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031