P-06 pantterit pisteiden metsästyksessä
4.12.2018 21:45 Uutisointi / 06-pojat

P06 Pantterit pisteiden metsästyksessä

KoSBY 06 Rss Panthers

Sunnuntaina jatkui pelit ja pisteiden metsästys Tampereella Spiral-hallissa. Harjoituksissa menty eteenpäin ja harjoiteltu uusia juttuja vastustajan päänmenoksi, aamun ensimmäinen peli ja lähdettiin niitä toteuttamaan sormet ristissä, vastassa KoSBY Nolialta. Alusta asti mentiin melko lailla meidän komennossa, pojat malttoi pelata kuten käsikirjassa, pelikirjassa ja päiväkirjassa sovittiin, pallo liikkuieikä yritetty meiningillä lapa jäähän ja nimi lehteen, siis vain sitä omaa nimeä. Saatiin jälleen onnistumisia monelle Pantterille ja taisi ekan erän jälkeen olla peli meille jo 5-1. Peliä jatkettiin samoissa merkeissä loppuun asti, heilui alapesät ja yläpesät ja kruununa Onnin hieno syöttö maalille josta Rasse ohjasi maalivahdin puikoista pallon häkkiin. Pisteet meille ja hymy valmentajien kasvoille, 12-4 voitto.


Rss Panthers SC Weikot Kotkat

Sitten päivän toiseen peliin, vastassa Sc Weikot Kotkat, googlettamisen jälkeen Kotkat tulee Valkeakoskelta, ei Kotkasta. 2 min ja johdettiin 2-0, näytti hyvältä, se oli näköharha. Pelaaminen loppui, hävisi pelikirja, käsikirja ja päiväkirja, oliko 2h tauko pelien välissä tehnyt tepposen vai puriko vastustajan -90 luvun pitkä päätyyn ja kaikki perään pallo siihen maaliin, että pudottiin kyydistä kuin eno veneestä. Vastustaja iski maalin toisensa perään vaikka meidän mokke Miska piti kynsin ja hampain meitä pelissä mukana. Pelin ollessa 2-5 saatiin taas hiukan juonesta kiinni ja alettiin hinaamaan itseämme peliin mukaan, ensin maalinpäähän, sitten rinnalle ja ohi. 7-5 johtoasemassa näytti, että hoidetaan tämä eriskummallinen peli kotiin, mutta peli ei ole ohi ennen kuin on ohi. Weikot tuli tasoihin ja maalilla ohi. Lopussa iskettiin ilman maalivahtia, mutta vain tolppiin, nolla pistettä ja kunnia Weikoille. 7-8 loppulukemat. Kaksi seepraa nähtiin myös kentällä, hieman eksyksissä olivat????

Yhteenvetona, että tunnelin pääss on valoa, ajoittain erittäin mallikasta peliä, joten hyvällä polulla on nämä taitajat sekä naapurihallissa loustavat höyrymakkarat????

16.12 jatketaan sarjaa, joten matkaa onjäljellä ja pusteitä tarjolla.

Spiral Tampere

GM mediamies No Name
   
Lisää uutisia
RSS Panthers
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Ilmottautumiset
Kategoriat