Pantteripaitaan?
1.6.2020 22:15 Uutisointi / Pääsivusto

Pantterinaisiin??

Ensi kauden seura vielä avoin? Kaipaatko joukkuetta missä kilpaillaan, pelataan voitosta, kannustetaan kaveria, tehdään asiat tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa??

Rss Panthers naiset pääsevät aloittamaan sisätreenikauden tällä viikolla. Treenaamme torstaisin klo 18-19 Cocks areenalla, Hj Elomaankatu 4.

Rss Panthers naiset pelaavat tulevalla kaudella uudistuneessa naisten 1-divisioonassa. Naisten 1-divisioona pelataan 3x8 joukkueen sarjana. Sarjan joukkueet muodostuvat lukitun sarjataulukon ja alueellisten sarjajärjestelmien mukaisesti. Ottelut pelataan turnausmuotoisina, tehokkaalla peliajalla 3x15min. Lohkojaossa Panthers oli onnekas.

Joukkueen runko viime kaudelta on kasassa, mutta muutamia pelikokemusta omaavia naisia joukkoon vielä mahtuu. Valmennuksesta vastaa Jarkko Salin ja Juha Lehtola.

Jos olet pelikokemusta omaava hyökkääjä tai puolustaja ja mietit missä joukkueessa haluat ensi kaudella pelata, tule naisten treeneihin katsomaan ja kokemaan Pantterinaisten vauhti ja taitotaso.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta jos kysyttävää ilmenee, ota yhteyttä. (Jojo Katja Pietinen, 0405097590 tai katja.pietinen@gmail.com)

#rsspanthers #pantterisydän #naissailbandy


   
Lisää uutisia
RSS Panthers
«  Marraskuu   »
Kategoriat