-08 Black Kilpasarjan loppuhuipentumaan!
12.4.2019 16:30 Uutisointi / 08-pojat Black

-08 Black Kilpasarjan loppuhuipentumaan! Aihetta hymyyn!

RSS Panthers -08 Black taisteli tiensä kilpasarjan loppuhuipentumaan!

Kevätkauden pelit ovat olleet pikkupantterilla erittäin vaihtelevia. Välillä on kynnetty pohjamutia ja seuraavassa hetkessä saatu makeita voittoja.

Maaliskuun viimeisenä viikonloppuna koettiin erittäin jännittäviä tunnelmia Nokia turnauksessa. Aamun ensimmäinen peli SB Miragea vastaan oli selvä jo ensi minuuttien jälkeen. 16-1 voitto katkaisulla ei tullut yllätyksenä, eikä kyllä palvellut pelillisesti ketään.

Seuraavaksi vastaan tuli TFT, joka oli voittanut meidät aiemmassa kohtaamisessa Lempäälässä. Tiedossa siis erittäin kova ja nälkäinen vastus. Ensimmäisen pelin murskavoitto näkyi poikien otteessa ja uuteen peliin asennoitumisessa oli haasteita, vaikka kaikilla oli tiedossa, että nyt ollaan pakkovoitoin edessä, jotta päästäisiin jatkoon. Tiukan väännön ja kovan yrittämisen jälkeen taululle kirjattiin 3-3 tasapeli, joten jatkoon pääsy jäi vielä avoimeksi.

Monella ajatuksissa pyöri, että Classic voittaa seuraavassa pelissä selkeästi KooVeen ja sen jälkeen RSS Panthers -08 Black on jatkossa. Tämä peli ei ollutkaan mikään läpihuutojuttu. Classic ei saanut peliään käyntiin ja kaikki tuntui takkuavan. Epätoivo alkoi vallata mieliä ja jatkoon pääsy lipua käsistä. KooVee johti peliä minuuttia ennen pelin päättymistä 3-1.Tässä vaiheessa Classic sai punaisesta langasta kiinni ja kavensi lukemiin 2-3 ja noin 10 sekuntia ennen summeria Classic tasoitti pelin. Tämä oli se hetki, joka avasi tien jatkoon. Täpärällä oli, mutta pojat ovat sen totisesti ansainneet. Päivän viimeisessä pelissä KooVee pelasi vielä tasurin Nokian kanssa ja se sinetöi lopullisesti pikkupantterien tien jatkokarsintoihin.

Viime viikonloppuna oli Hämeenkoskella karsittiin ketkä pääsevät loppuhuipentumaan. Pikkupantterit saivat aamun ensimmäisessä pelissä vastaansa Lasb Hämeenlinnan. Pelin alku oli kuin painajaisesta, mikään ei toiminut ja moni poika oli ihan kuutamolla. Lasb johti jo 0-4 kunnes pikkupantterit saivat koottua itsensä ja otteissa alkoi näkyä oikean pelaamisen merkkejä. Kun koneet oli saatu käyntiin, niin sitten alkoi maaleja ropista ja lopussa taululla lukemat 11-6 Panttereille. Upeata, tämä voitto tiesi seuraavaa steppiä eteenpäin eli pelit jatkuvat.

Panos koveni entisestään ja seuraavaksi vastaan tuli TFT, jonka kanssa on aina pelattu tiukkoja ja hyviä pelejä. Kumpikin joukkue tiesi, että on pakko voittaa, jos mielii loppuhuipentumaan. Jännitys oli käsin kosketeltavissa ja taistelutahto katossa. Kaikki tai ei mitään meiningillä!

Peli oli erittäin tasaista ja vauhdikasta. Tällä kertaa pikkupanttereista löytyi se pieni ja tärkeä puristus, jolla saatiin peli haltuun ja kuitattua tärkeä 7-3 voitto! Yes, kauden pelit eivät loppuneet tähän viikonloppuun vaan tiedossa uusi ja hieno kokemus eli pääsy ylialueelliseen loppuhuipentumaan!

Liitolta saimme myös erittäin mieluisen tiedon, että loppuhuipentuma mitaleista pelataan Riihimäellä Istuinkiven hallilla la 27.4.2019. Tässä kovatasoisessa tapahtumassa toisistaan mittaa ottavat Masku, Naantali, Classic ja RSS Panthers.


   
Lisää uutisia
Miehet
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat