07 Black pronssille TFT 2019 turnauksessa
29.4.2019 11:34 Uutisointi / 07-pojat black

Pojat leikkikentällä :)

Panthersin 07 Black osallistui viikonloppuna Tampere Floorball Tournamentin E1-pojat haastaja sarjaan. Sarjaan osallistui 21 joukkuetta ympäri Suomea aivan aloittelevista pelureista kilpasarjoissa pelaaviin. Alkusarjassa joukkueet oli jaettu seitsemään kolmen joukkueen lohkoon, joten peli oli lähdettävä heti pyörimään.

Panthers aloitti turnauksen Koovee:a vastaan. Ottelu lähti heti kulkemaan 07 Blackin hallinnassa ja lopputulos 10-2 oli selkeä ja hyvä alku peleille. Toisessa pelissä vastaan tuli Pöytyän urheilijat. Ennakkotunnelmat olivat jopa yltiöpositiiviset koska Pöytyä oli hävinnyt Kooveelle. Alkaakohan tässä sitten hieman jo loppupelit siintämään silmissä. Pöytyän pojat tulivat kovalla asenteella peliin. Todella vauhdikas ottelu, joka oli tiukkaa vääntöä loppuun asti. Tulos kuitenkin meille 3-2 ja samalla arvokas lohkovoitto. Lauantaille mahtui vielä ensimmäinen jatkopeli ja vastaan asettui Rupusakki. Vastustajan nimi oli ehkä tarkoin harkittu hämäys suoraan Sun Tzun opeista mutta onneksi pojat olivat valmiina edellisestä pelistä. Ottelu oli 07 Blackin hienoista hallintaa ja varsinkin vastustaja maalivahdille 10 pistettä ja papukaijamerkki. Meidän rautainen puolustus kuitenkin piti ja 2-0 riitti mainiosti jatkoon kahdeksan parhaan joukkoon.

Sunnuntaina oli sää hieman kylmennyt mutta hallissa taisi tapahtua lämpötilan suhteen toisensuuntainen muutos. Kaikista näki, että nyt alettiin pelaamaan paikasta mitalipeleissä. Vastaan asettui Taipalsaaren Kisa, joka oli alkusarjassa tehnyt 27 maalia ja ensimmäisellä jatko kierroksella voittanut vastustajansa 7-1. Ajatus oli, että ovatkohan päässeet liian helpolla tähän vaiheeseen koska heille tuli eteen ensimmäinen tosipeli tässä turnauksessa. Ottelu meni hienoisessa TaiKi:n hallinnassa mutta Panthers oli vielä viimeiselle minuutille mentäessä 2-1 johdossa. Kovan myllytyksen jälkeen TaiKi tasoitti 20 sekuntia ennen loppua ja edessä rankkarit. Taikin pojat epäonnistuivat kahdessa ekassa rankkarissa ja Panthersin pojat pisti hienosti pallot maaliin ja välierät edessä.

Välierässä vastaan asettui OLS leopardit, joka on ollut aivan Pohjois-Suomen kärki jengejä toisen OLS joukkueen lisäksi. Hieman vierestä seuranneena pystyi sanomaan, että tämän joukkueen taitotaso ja yhteispeli oli aivan loistavaa. Onneksi turnauksessa puolustus oli toiminut hyvin vaikka maalinteko olikin hieman takkuillut. Välierä lähti käyntiin loistavasti. Tiukkaa puolustusta ja vahvoja vastaiskuja, tämä oli myrkkyä OLS:lle. Erän loppupuolella tilanne oli jo Panthersille 3-0 ja peli täysin meidän hallussa. Sitten alkoikin draaman kaari, joka hakee vertaistaan oopperan puolelta... Kova yhteentörmäys laidan lähellä ja OLSn pelaaja lentää laidan yli suoraan katsomoon hurjan näköisesti. Katsomossa voimakasta reagointia tilanteeseen sekä myös joukkueiden toimesta. Kun pöly laskeutuu, on tilanne katastrofaalinen 07 Blackin kannalta. Tuloksena 5-3 alivoimaa yli 5 minuuttia... OLSn taitavat pojat tekevät seuranneen ylivoiman aikana 4 maalia ja peli on siinä. Panthers ei selviä tästä järkytyksestä ja OLS kruisaa 6-3 voittoon ja pronssipeli edessä. Totuttuun turnauksen tyyliin siirrymme välittömästi läheiselle leikkikentälle, joka on ollut hittituote pelaajien mielestä. Hyvin latautuneena pronssipeliin FBC Turkua vastaan, jonka pelaajat kovaäänisesti toivoivat katsomossa häviönsä jälkeen 07 Black:ä pronssiotteluun. No, saamansa pitää. Viikonlopun tyyliin erittäin tiukka ottelu sekä tietenkin FBC Turun tasoitusmaali 1-1 ottelun viime hetkillä ja taas rankkarit edessä. Onneksi meillä kokemusta tästä tilanteesta ja vasta viidennessä parissa tuli riemukas ratkaisu Panthersien eduksi. Pronssi on kuitenkin voitettu mitali ja kaikki olivat tyytyväisiä turnauksen päätökseen.

Loppukaneettina erinomainen turnaus joukkueeltamme ja varsinkin taistelutahtoa oli hieno seurata. Pelin kehitys on ollut hienoa ja joukkueena pelaaminen alkaa sujua mallikkaasti. Hyvä pojat, hyvä me!!!


   
Lisää uutisia
07-pojat black
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat