Pelaamaan Panthers naisiin??
26.5.2021 20:30 Uutisointi / Naiset edustus

Pelaamaan Pantteripaitaan??

Koronan runtelema kausi 2020-2021 päättyi Panthers naisten osalta liigakarsintojen alkuvaiheeseen. Joukkue taisteli karsinnat pienellä pelaajaringillä, mutta Riihimäellä oltiin kuitenkin tyytyväisiä, että päästiin vielä pelaamaan ja joukkue sai hyvät pelit vielä kauden loppumetreillä.

Rss Panthers naiset pelaavat tulevalla kaudella naisten 1-divisioonassa. Naisten 1-divisioona pelataan 3x10joukkueen sarjana. Rss Panthers pelaa lohkossa C. Ottelut pelataan turnausmuotoisina, tehokkaalla peliajalla 3x15min.

Joukkueen runko säilynee pääsiassa ennallaan, mutta uusiakin pelinaisia mahtuu joukkueeseen mukaan. Valmennuksessa jatkavat Jarkko Salin ja Juha Lehtola.

Yhteisiä harjoituksia joukkue on varovaisesti aloittanut ulkona. Myös saliharjoituksia on tarkoitus pitää kesällä ja järjestää uusille pelaajille tryout-tilaisuuksia, jos koronarajoitukset tämän sallii.

Jos olet jo pelikokemusta omaava, aktiivinen ja motivoitunut kenttäpelaaja tai maalivahti, joka haluaa pelata iloisessa ja rennossa joukkueessa, voittoja joukkueena aktiivisesti tavoitellen, niin ota yhteyttä ja tule mukana pelaamaan!

#salibandy #naissalibandy #pantterisydän

Joukkueenjohtaja: Katja Pietinen

Katja.Pietinen@gmail.com

0405097590


   
Lisää uutisia
Naiset edustus
«  Lokakuu   »
Kategoriat