C2 // Kauden kuudes kierros Vaajakoskella
15.1.2020 12:41 Uutisointi / 05-pojat

Pantterit jatkaa vahvoja esityksiä vuoden ensimmäisissä peleissä

Kinkut on nyt sulateltu ja lahjapaketeista löytyneet pelivälineet viritetty huippuunsa vuoden 2020 ensimmäisiin sarjapeleihin. Pantterit harjoittelivat tiukasti myös vuodenvaihteen molemmin puolin ja ennätettiin siinä välissä myös pari harjoitusottelua pelailla nuorempien panttereiden kanssa. Kiitokset vaan hyvistä väännöistä 06-pojille – ”piirinmestaruuksista” kun pelataan seuran sisäisesti, niin otteluissa on aina oma pieni lisänsä mukana! Näistä keskinäisistä harjoitusotteluista oli varmasti molemmille joukkueille hyötyä valmistauduttaessa varsinaisiin sarjapeleihin.

C2-poikien sarjapeleissä näyttämönä toimi Vaajakosken Liikuntahalli, kun pisteistä pelattiin 12.1.2020. Ensimmäiseen otteluun Ilvestä vastaan asettuikin keskittynyt ja hyvällä asenteella latautunut pantterilauma. Ei kestänyt kauaa, kun pystyi toteamaan, että tässä pelissä vastustajalla tulee olemaan tukalaa – sen verran tehokkaasti pantterit vyörytti tilanteita Ilveksen maalille. Kun ensimmäinen erä oli pelattu, niin tulostaululla lukemat 6-0 panttereille. Toinen erä jatkui samoissa merkeissä ja erätauolle siirryttiin 8-0 tilanteessa. Kolmannessa erässä pantterit nakutti tasaiseen tahtiin lisää maaleja vastustajan maaliverkkoon ja ajassa 42:10 peli olikin paketissa ennen varsinaisen peliajan täyttymistä, kun taululla oli lukemat 12-0 panttereille. Vaikka Ilves jäi pelissä panttereiden jyrän alle, niin nostamme hattua vastustajalle, joka yritti parhaansa koko pelin ajan, eikä missään vaiheessa heittänyt pyyhettä kehään, vaan taisteli urhoollisesti pelin loppuun asti!

Päivän toiseen peliin lähdettiin hakemaan vauhtia taasen pienen ulkoilun kautta, sillä vastaan asettui RoPo, joka kuuluu ehdottomasti sarjan kovimpiin joukkueisiin. Edellinen kohtaaminen päättyi panttereiden voittoon yhden maalin erolla ja tuolloin voitosta pelattiin tiukasti ottelun loppuun saakka. Samanlainen peli oli siis taas varmasti odotettavissa. Ottelu alkoikin molempien joukkueiden tarkalla pelaamisella ja ensimmäiset maalit nähtiin vasta erän lopulla, kun pantterit onnistuivat heiluttamaan vastustajan maaliverkkoa pariin otteeseen. Toiseen erään lähdettiin siis liikkeelle panttereiden johtaessa peliä 2-0. Toisessa erässä alkuun maaliverkkoja heiluteltiin vuorotellen vastustajan kanssa mutta erän loppupuolella pantterit nakutti taululle kolme maalia lisää ja erätauolle siirryttiin panttereiden johtaessa peliä 7-2. Ottelun kolmannessa erässä vauhti kentällä vain kiihtyi ja RoPo nosti karvaustaan entisestään ja prässäsi panttereiden puolustusta todella tiukasti koko ajan. Pantterit kuitenkin kesti RoPon rynnistyksen ja ottelun lopputulos kirjattiin panttereille lopulta lukemin 10-4. Peli oli varmasti yksi kovimmista tämän kauden aikana – sen verran oli kentällä ryminää ja ryskettä.

Viikonlopun peleistä plakkariin täydet pisteet ja pantterit jatkaa edelleen sarjan piikkipaikalla. Lähtökohtaisesti panttereiden peli oli koko viikonlopun ajan hyvin kontrolloitua ja tiivistä viisikkopelaamista, joka tuotti todella tehokkaasti tulosta. Molemmissa peleissä erinomaisesti pelanneet maalivahdit hoitivat tonttinsa enemmän kuin hyvin ja päästiin myös todistamaan kauden ensimmäistä nollapeliä. Ilahduttavaa oli myös se, että maalinteossa onnistuttiin taas laajalla rintamalla, kun molemmissa peleissä yhdeksän eri kenttäpelaajaa pääsi maalinmakuun.

Tästä on hyvä taas jatkaa kohti uusia haasteita. Ohjelmassa muutamat treenit ennen seuraavia sarjapelejä, jotka pelataankin jo 18.1.2020 Nakkilassa. Tiukka viikko on siis tiedossa.

Muutoin joukkueen suorituksia kannattaa edelleen tsekkailla tulospalvelun kautta osoitteesta: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c2-pojat-lr-ss-lohko-c/6327


   
Lisää uutisia
05-pojat
Kategoriat